Studio Stevens

onze stemmen

Graag voorzien we je productie van herkenbaar en vertrouwd stemgeluid. Het is onze core business en we doen het al meer dan 20 jaar met enorm veel plezier.

Onze stemmen zijn zeer ervaren, breed inzetbaar en flexibel. Of je nou een interne presentatie voor je bedrijf wilt houden of een televisieserie van commentaar wilt voorzien. De tarieven zijn altijd aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden.

Stuur ons een mail om te ontdekken hoe we je verder kunnen helpen.

Boek onze stemmen

Kenneth Stevens

Kenneth (15 september 1981) is al jaren actief als radio-DJ. Eerst bij diverse lokale radiostations om in 2006 te beginnen bij Qmusic. In 2016 maakte hij de overstap naar Joe waar hij regelmatig te horen is als invaller. Verder is één van de huisstemmen van uitgeverij Plantyn, onder andere voor de instructiefilmpjes bij de wiskundemethode ‘De Wiskanjers’ en hoor je hem regelmatig op regionale televisiestations atv, tv oost en avs voor ‘De Notariële Woonkijker’. Kenneth kan je productie ondersteunen met zijn warme, positieve stemgeluid. Hij zet zijn ervaring graag in om met je mee te denken en je ideeën tot leven te laten komen.

boek Kenneth

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen (14 juni 1974) is dit jaar op de kop af 25 actief in de Nederlandse radio- en televisiewereld. In 1992 begon hij als redacteur/verslaggever bij ‘Club Veronica’, de jongerenafdeling van Veronica. Hij werkte in de 90’s mee aan programma’s als Club Veronica Trend, Nederland Muziekland, Radio Romantica en Telekids. Ook begon hij midden jaren 90 als voice-over voor ‘Eigen Huis & Tuin’ en was hij samen met Alfred Lagarde de station-voice van Veronica Televisie. Zo ontstonden er samenwerkingen met radiohelden als Robert Jensen, Rob Stenders, Ruud de Wild en Adam Curry. Jeroen produceerde veel van deze shows, maar is ook altijd ‘on air’ te horen geweest als (co-)host. Nu is hij wekelijks te horen op NPO Radio 2. Op de vroege zondagochtend met het soulprogramma ‘Licence 2 Chill’ en op zondagmiddag met het nieuwsgierige ‘Bureau Kijk in de Vegte’. In de loop der jaren is Jeroen uitgegroeid tot één van de meest gevraagde voice-overs van Nederland. Vandaag de dag is hij onder meer de vaste stem van veel tv-producties, waaronder de dagelijkse entertainmentshow ‘RTL Boulevard’ op en (alweer/nog steeds) ‘Eigen Huis & Tuin’ op RTL4.

boek Jeroen
naar boven